Livrăm gratuit în raza municipiului Chișinău comenzile ce depășesc valoarea de 500 lei.

Telefon

022011082

Ore de lucru

09:00 - 18:00

Telefon

022011082

0

Stop Intim picaturi pentru pisici

0voturi

110Lei

IN STOCK

Cantitatea

Articol: vsa012
Pisici

Descriere

 

Descrierea produsului 
Picăturile Stop-Intim® sunt prescrise pentru reglarea căldurii sexuale la pisici și câini, inclusiv pentru întârzierea și întreruperea estrului la pisicile și cățelele, scăderea activității sexuale și corectarea comportamentului la pisici și câini.
Compoziţie
Forma de dozare: suspensie pentru administrare orală. Picăturile Stop-Intim® conțin acetat de megestrol ca ingredient activ. Medicamentul este produs în două doze: "Stop-Intim® picături 2" cu conținutul de acetat de megestrol - 20 mg / ml, și "Stop-Intim® picături 3" cu conținutul de acetat de megestrol - 30 mg / ml. Ca componente auxiliare, preparatul conține benzoat de sodiu (conservant) - 0,5 mg / ml și ulei vegetal rafinat (floarea soarelui sau măsline) - până la 1 ml.
Indicaţii
Picăturile Stop-Intim® sunt prescrise pentru reglarea căldurii sexuale la pisici și câini, inclusiv pentru întârzierea și întreruperea estrului la pisicile și cățelele, scăderea activității sexuale și corectarea comportamentului la pisici și câini.

Doze și ordinea de administrare
Picăturile Stop-Intim® se aplică animalelor individual cu 1-2 ore înainte de hrănire, picurând cu un picurator pe rădăcina limbii sau pe o bucată de delicatesă. Înainte de utilizare, flaconul cu suspensie trebuie agitat bine timp de 1-2 minute. Doza medicamentului depinde de specie, sex, greutatea animalului și scopul utilizării. Medicamentul Stop-Intim® picături 2 este utilizat pentru pisici: - pentru a întârzia estrul - în perioada dintre estrus, o dată pe săptămână la o doză de 4 picături pe animal. Cursul de utilizare a medicamentului este de cel mult 18 luni. O repetare a cursului este posibilă după ce pisica are un ciclu fiziologic normal. - pentru a întrerupe estrusul - când apar primele semne de estru (și nu mai târziu de 3 zile de la debut) de 5-7 ori cu un interval de 24 ore la o doză de 9 picături pe animal. Bitcii folosesc medicamentul „Stop-Intim® drop 3”: - pentru a întârzia estrusul cu 7-15 zile înainte de debutul estrusului, la o doză de 3 picături pe 5 kg de greutate animală. Cursul de aplicare este de cel mult 32 de zile. Pe parcursul anului, nu trebuie să se efectueze mai mult de două cursuri de consum de droguri. - pentru a întrerupe estrusul - când apar primele semne de estru (și nu mai târziu de 3 zile de la debut), într-o doză zilnică de 12 picături la 5 kg de greutate animală. Primele trei zile medicamentul este utilizat într-o doză zilnică, următoarele 7 zile - 1/2 doză zilnică. Pe parcursul anului, nu trebuie să se efectueze mai mult de două cursuri de consum de droguri. Pentru bărbați pentru a reduce excitația sexuală și comportamentul corect, medicamentul este utilizat în următoarele doze zilnice: - Pentru pisici, 8 picături de „Stop-Intim® pică 2” pe animal; - pentru bărbați 12 picături de „Stop-Intim® picături 3” la 5 kg greutate animală. Primele 7 zile, medicamentul este utilizat într-o doză zilnică, următoarele 14 zile, 1/2 doză zilnică.

Contraindicații
O contraindicație a utilizării picăturilor Stop-Intim® este sensibilitatea individuală crescută a animalului la componentele medicamentului (inclusiv istoricul), boli ale sistemului genitourinar, tumori și diabet. Nu trebuie să utilizați medicamentul la animale imature, femei însărcinate și care alăptează.
Note Nr.
Ambalare
Medicamentul este produs în flacoane de polietilenă sau de sticlă cu dop pentru picătură și capac cu șurub de plastic, ambalat în cutii de carton.
Depozitare
Depozitați medicamentul în ambalajul original, ferit de lumină și umiditate, la îndemâna copiilor și animalelor, separat de alimente și furaje, la o temperatură de 5 ° C la 25 ° C.
Perioada de valabilitate 2 ani de la data producerii.

 

NEWSLETTER

Inscriete la noutatile noastre

<