Livrăm gratuit în raza municipiului Chișinău comenzile ce depășesc valoarea de 500 lei.

Telefon

022011082

Ore de lucru

09:00 - 18:00

Telefon

022011082

0

Zgarda Burdi Fipro pentru pisici 35 cm

0voturi

90Lei

IN STOCK

Cantitatea

Articol: VET000009
Pisici

Descriere


Guler decorativ insectic-acaricid pentru pisici „Burdi Fipro” 2 în 1, cu decorațiuni de 35 cm, conține ingredientul activ fipronil, din piele autentică, perioada de acțiune activă și de utilizare este de până la 6 luni. Decorat cu strasuri colorate.

Este confecționat din piele autentică, sub formă de bandă cu două componente, cu cataramă, care constă dintr-o bandă și o bandă polimerică impregnată cu fipronil, are un miros ușor pronunțat și netoxic.

Proprietăți farmacologice.
Ingredientul activ este fipronil, care suprimă acetilcolinesteraza, o enzimă necesară funcționării sistemului nervos al insectelor și căpușelor. Fipronilul, care face parte din guler, care se separă treptat de suprafața gulerului, este transferat pe firul de păr al animalului și prezintă proprietăți insecto-acaricide împotriva puricilor, păduchilor, malofagului în fazele de dezvoltare imaginare și larvară, ixodidului parazitic și căpușelor și păduchilor acariformi.

Compoziţie:
1 g de bandă polimerică conține substanța activă: fipronil-5%. Excipienți: alcool etilic, clorură de polivinil, bandă de piele, colorant negru, strasuri colorate.

Aplicație.
Prevenirea și tratarea pisicilor și pisicilor afectate de purici (Сtenocephalides canis), (Сtenocephalides felis), păduchi (Linognahus setosus), păduchi (Trichodectes canis) și căpușe (Ixodes ricinus).

Dozare.
Gulerul este scos din pachet și pus pe gâtul animalului, fixat cu o cataramă, astfel încât să rămână un mic spațiu între gât și guler.
Utilizarea constantă a gulerului protejează animalul de ectoparaziți până la 6 luni.

Contraindicații.
A nu se utiliza la animale bolnave, slăbite și slăbite. Nu utilizați la pisoi sub 2 luni. Nu se aplică animalelor în timpul alăptării și în ultima treime a sarcinii.

Măsuri de precauție
Deschideți ambalajul principal al gulerului imediat înainte de utilizare. După ce atașați gulerul la animal, spălați-vă bine pe mâini cu apă și săpun.

Depozitare.
Medicamentul este depozitat într-o cameră uscată, întunecată, bine ventilată, pe rafturi, în ambalajul producătorului, la o temperatură cuprinsă între 5 ° C și 25 ° C. Nu păstrați împreună cu mâncarea.

Perioada de valabilitate este de 2 ani. După deschiderea ambalajului primar - 6 luni.

NEWSLETTER

Inscriete la noutatile noastre

<