Livrăm gratuit în raza municipiului Chișinău comenzile ce depășesc valoarea de 500 lei.

Telefon

022011082

Ore de lucru

09:00 - 18:00

Telefon

022011082

0

Loca Europeana la albini!

22 Apr 2024

Loca Europeană este o boală bacteriană foarte contagioasă, persistentă mult timp în stupi fără semne vizibile.

Loca europeană : ccăpăcire plată, capace căzute și larve moarte.

 

 

 

Diagnostic
1. Bacterioscopie în stadiile timpurii
2. Cultivare pe medii speciale
3. PCR simplu 
4. Serologic: aglutinarea bacteriană

Tratament şi control:

 

Sursa: "Tratat de boli virale și prionice la animale" Constantin Vasiu, 2019.
 

ATENȚIE !!!

Aceste informații sunt minuțios selecționate și scrise de medici veterinari , dar nu înlocuiesc consultația sau examinarea medicală. Pentru o diagnoză exactă rugăm sa consultați un medic veterinar în persoană sau o clinică specializată .Pentru noi este foarte important ca dumneavoastră sa dețineți informații corecte și coerente, prezentate în modul cel mai simplu si pe înțeles, pentru a vă crea o idee generală în raport cu problemele cu care vă confruntați. Aici veți găsi răspunsuri ce reflectă practicile generale cu caracter de îndrumare, dar nu de diagnoză exactă !

Articole Similare

Jan

27

10 sfaturi pentru o vizită reușită la medicul veterinar!

Suntem conștienți că vizitele la medicul veterinar pot fi stresante pentru animalele noastre de companie. Cu toate acestea, există câteva trucuri și abordări pe care le puteți încerca pentru a face această experiență mai plăcută și mai puțin traumatică pentru prietenul tău cu blăniță

Nov

25

Cum să te folosești de serviciul "ÎNTREABĂ SPECIALISTUL" corect?

Astăzi dorim să îndemnăm  comunitatea noastră să se folosească de serviciul nostru gratuit "ÎNTREABĂ SPECIALISTUL" pe care îl găsiți pe pagina noastră principală. Aici vă puteți adresa orice întrebare referitor la animăluțul dumneavoastră! Răspunsurile la următoarele întrebări vor  ajuta medicul veterinar să obțină o imagine mai completă a stării de sănătate a animalului tău și să formuleze un diagnostic. Este important să fii cât mai precis și deschis în răspunsurile tale pentru a facilita diagnosticul și tratamentul adecvat.

Jun

13

De ce să folosiți un serviciu de telemedicină veterinară?

Telemedicina este definită ca modalitatea de furnizarea a serviciilor medical veterinare la distanță, utilizând tehnologiile informaționale și de comunicație, pentru a facilita consultările medicale, a evalua și gestiona îngrijirile medicale referitor la starea de sănătate a pacienților.Telemedicina nu înlocuiește practica actuală de medicină veterinară, ci este un instrument complementar care vine în ajutor medicilor veterinari.

Feb

26

Care sunt beneficiile lăptișorului de matca

Laptele de matcă este o substanță secretată de albinele lucrătoare și este hrana exclusivă a larvelor de albine regine, care cresc într-un mediu special numit fagurul regal. Laptele de matcă are o compoziție nutritivă unică și conține o varietate de substanțe benefice pentru sănătate.Creșterea imunității - laptisorul de matcă poate ajuta la întărirea sistemului imunitar și la creșterea capacității organismului de a lupta împotriva bolilor.

Mai multe sfaturi
NEWSLETTER

Inscriete la noutatile noastre

<