Livrăm gratuit în raza municipiului Chișinău comenzile ce depășesc valoarea de 500 lei.

Telefon

022011082

Ore de lucru

09:00 - 18:00

Telefon

022011082

0

ASD fracția - 2 medicamentul miraculos al secolului trecut !

19 Apr 2022

 Aplicații ASD în medicina veterinară.

Datele postate în acest articol sunt cu rol informativ si nu pot fi folosite în auto-tratament!

Înainte de a aplica medicamentul, este necesară consultarea unui specialist!

Cu toate medicamentele,, ideale,, a sec 21, deja de 70 de ani există un medicamentul capabil să trateze jumătate din posibilitatea medicamentelor moderne. Vorbim despre  un medicament cu impact multifuncțional unic un stimulent biogen  numit „ASD Fracția 2” pentru animale. 

ASD-2 este un medicament obținut prin distilarea materiilor prime de origine animală, prin distrugerea treptată a substanțelor organice (proteine, grăsimi, carbohidrați și acizi nucleici) fără accesul oxigenului la temperaturi ridicate. Compoziția sa conține substanțe active care au un efect stimulativ asupra activității sistemului nervos central, precum și a sistemului nervos vegetativ, care îmbunătățește motorica tractului gastrointestinal.

În ciuda rezultatelor impresionante oferite de acest medicament, a fost interzis utilizarea în medicina umană. Medicamentul poate fi utilizat exclusiv în scopuri veterinare.

Acum ASD - 2 este produs în trei fabrici:

Armaavir Asd - Armavir Biofabrica (Rusia, Teritoriul Krasnodar, Districtul Novokubansky, P.Pogress)

Kieasd - Novogaleshchinskaya biofabrica (Ucraina, kyiv)

MOSKOVSKIY ASD - NCC Agricultură (AVZ S-P) împreună cu zona medicală (Rusia, regiunea Moscova, Sergiev Posad).

Medicamentul are mai multe fracții:

- Asd-2f. atât pentru utilizare în exterior, cât și pentru interior.

- Asd-3f. numai pentru uz extetern

Datorită componentelor unice ale compoziției, medicamentul are un impact multifuncțional asupra organismului:

Inițial, medicamentul a fost creat pentru a combate bolile oncologice.

În prezent, domeniul de aplicare este foarte larg,contribuind la tratarea, precum și pentru prevenirea  :

 1. patologilor urogenitale (vaginită, endometrită miometrită, piometrită, trichomoniază);

 2. patologilor tractul gastro- intestinal (dispepsie, meteorism, gastroenterită, timpanie);

 3. patologiilor respiratorii (pneumonie catarrală);

 4. tratarea tumorilor maligne stimulând imunogeneza.

 5. crește peristaltica și funcționarea sistemului digestiv;;

 6. activează SNC central si vegetativ ;

 7. reface țesuturile deteriorate;

 8. proprietăți active antiinflamatorii și antiseptice,

 9. îmbunătățește vindecarea țesuturilor deteriorate.

 10. Acest medicament este adesea prescris pentru a stimula creșterea tineretului (porcin , avicol , bovin) și pentru a spori ouatul la găini.

 11. ASD - 2F și ASD - 3F este utilizat pe scară largă în tratamentul pielii, infecțiilor purulent-septice

Funcțiile imuno modulatoare ale medicamentului sunt asociate cu faptul compoziția medicamentului este asemănătoare cu celula ca structură și este implicat în procesul de metabolism.

Utilizarea regulată a acestui medicament duce la normalizarea tensiunii areteriale. De asemenea, medicii veterinari recomandă acest medicament în scopuri restaurative după o boală gravă.

Testele clinice ale acestui medicament pe animale au avut un succes colosal . Chiar și cu cele mai grave boli și nu a provocat consecințe negative asau reacții adverse . 

Reguli de administrare orală:

Pentru utilizarea orală este administrat la animale cu apa de băut sau hrana o dată pe zi, dimineața. Doza exactă și durata de utilizare sunt determinate individual de un medic veterinar.

Nu există contraindicații pentru utilizarea acestui medicament. Laptele , ouăle și carne după aplicarea medicamentului poate fi utilizat fără restricții. 

Pentru bolile oncologice se aplică de patru ori pe zi (la 8, 12, 16 și 20 de ore), în alte cazuri – o dată  înainte de mese sau la dejun.

Tratamentul patologiilor organelor sistemului gastrointestinal și respirator - 1 dată pe zi timp de 5 zile, pentru îmbunătățirea imunității - 1 dată la 2 zile, boli oncologice - 5 zile la 4 ore. După terapia de 5 zile, trebuie luată o pauză de două zile și terapia repetată până la recuperarea completă

Un ml de medicament conține 40 de picături de soluție. Pentru a obține o soluție de 1%, este necesar să se dilueze 1 ml (40 picături) de ASD în 100 ml de apă.

Doza zilnică animalul ce cântărește de la 1 - 5 kg este de 0,5 ml, de la 5 - 10 kg - 1 ml, mai mult de 10 kg - 2 ml.Se diluează în 40 ml apă caldă de băut.

pentru câini, doza minimă valabilă este de 10 mg/kg.

Pentru bolile fungice locurile afectate trebuie clătite cu apă caldă și săpun și lubrifiați cu ASD (fracțiunea 2 si 3) de 2 - 3 ori pe zi.

Pentru a ascunde mirosul și gustul neplăcut, medicamentul este lăsat să fie amestecat cu lapte. De asemenea, puteți găsi medicamentul diluat în apă în capsula de gelatină.

Rezultatele bune aduc utilizarea „ASD fracția 2” în tratamentul tumorilor de țesut moale, intestine, stomac sau sarcom. Proprietățile imunostimulatoare ale medicamentului ajută la reducerea numărului de neoplasme și la reducerea manifestărilor sindromului de durere. În plus, medicamentul crește apetitul, ceea ce este important în lupta împotriva bolilor oncologice.

 

 

ATENȚIE !!!

Aceste informații sunt minuțios selecționate și scrise de medici veterinari , dar nu înlocuiesc consultația sau examinarea medicală. Pentru o diagnoză exactă rugăm sa consultați un medic veterinar în persoană sau o clinică specializată .Pentru noi este foarte important ca dumneavoastră sa dețineți informații corecte și coerente, prezentate în modul cel mai simplu si pe înțeles, pentru a vă crea o idee generală în raport cu problemele cu care vă confruntați. Aici veți găsi răspunsuri ce reflectă practicile generale cu caracter de îndrumare, dar nu de diagnoză exactă !

Articole Similare

Nov

23

Cum să ajuți un animal de companie să se obișnuiască cu un copil

Când un nou-născut vine acasă, poate fi puțin dificil pentru toți cei care locuiesc acolo să se aclimatizeze cu el. Cel mai mare pas pentru acest caz este ca oamenii care locuiesc acolo și animalele de companie să se obișnuiască cu noul membru al familiei. Evitați forțarea animalului la oricare acțiune neobișnuită pentru el. Acest lucru îl poate speria, îndeosebi, dacă nu este obișnuit cu lucruri sau oameni noi; este posibil să ai chiar o reacție negativă

Nov

21

Micotoxinele din hrana porumbeilor le pot afecta sanatatea

Să cunoaștem principalele boli care ne afectează porumbeii , și mai ales pe cele care apar în sezonul activ a porumbeilor, când aceștia sunt mai tensionați și stresați. Una dintre bolile de tip respirator la care trebuie să fim atenți și să știm să o diferențiem de alte boli respiratorii asemănătoare dar care sunt de etiologie bacteriană sunt micotoxinele produse de ciuperci. Aceste micotoxine sunt produse în amestecurile și boabele cu care hrănim porumbeii noștr

Nov

14

Cât de des trebuie să baiești câinele ?

Cât de des scăldăm câinele, este una dintre dilemele persoanelor care își împart viața cu un câine. O întrebare care, departe de a fi nesemnificativă, are o mulțime de zvonuri asociate: ca ar trebui făcută baia o dată pe an, că baia deteriorează firele de blană a câinelui, că îi dereglează bariera de apărare a pielii... și multe alte zvonuri foarte convingătoare. Dar această procedură de igienă nu este doar pentru a il ajuta să

Nov

11

Top 5 tipuri de caracter a câinilor

La fel ca oamenii, animalele de companie au comportamente care le definesc personalitatea. Cunoașterea diferitelor personalități la câini poate fi o informație importantă atunci când alegeți o rasă de câini potrivită. Există cinci tipuri de temperament comune câinilor care, deși nu sunt exclusive, definesc o mare parte din trăsăturile comportamentale ale animalului. Primul lucru de știut este că majoritatea personalităților la câini au o încărcătură genetică semnificativă, deși disciplina și antrenamentul ajută la corectarea și controlul impulsurilor.

Mai multe sfaturi
NEWSLETTER

Inscriete la noutatile noastre

<