Livrăm gratuit în raza municipiului Chișinău comenzile ce depășesc valoarea de 500 lei.

Telefon

022011082

Ore de lucru

09:00 - 18:00

Telefon

022011082

0

Top 5 Rase de Câini Pentru Oameni Cu Un Mod de Viață Activ!

12 May 2024

Top 5 Rase de Câini Pentru Oameni Cu Un Mod de Viață Activ!

Dacă ești o persoană activă, iubitoare de mișcare și aventură, atunci un companion canin este exact ceea ce îți lipsește pentru a-ți însenina viața. Iată topul nostru al celor mai potrivite rase de câini pentru un mod de viață activ:

Border Collie!

 Border Collie este cunoscut pentru inteligența și energia sa debordantă. Acești câini sunt ideali pentru activități în aer liber, precum alergare, drumeții sau chiar sporturi canine, datorită capacității lor de a învăța rapid și de a fi dornici să învețe mereu lucruri noi.
Speranța de viață-12-15 ani.

Labrador Retriever!

 Labradorii sunt câini prietenoși și energici, cunoscuți pentru loialitatea și entuziasmul lor. Sunt perfecți pentru activități de agrement, precum alergare, înot sau jocuri de prindere a mingii. Acești patrupezi versatili se adaptează ușor la orice mediu și sunt dornici să își însoțească stăpânii în orice aventură.
Speranța de viață-10-12 ani.

 Ciobănescul Australian!

 Ciobănescul Australian este un câine inteligent, agil și plin de energie. Acești patrupezi sunt pasionați de activitățile care le permit să își folosească abilitățile naturale de păstorire, cum ar fi alergatul, competiții de agility sau chiar cursele de câini. Sunt loiali și devotați, făcându-i parteneri minunați pentru orice aventură.
Speranța de viață- 13-15 ani.

Siberian Husky!

 Siberian Husky-ul este un câine puternic, activ și plin de spirit. Acești câini sunt construiți pentru a alerga și sunt extrem de rezistenți, făcându-i ideali pentru alergare sau drumeții lungi în natură. Cu un temperament sociabil și dornic de a explora, Husky-ul Siberian  este partenerul excelent pentru cei care iubesc activitățile în aer liber.
Speranța de viață-12-15 ani.

Vizsla!

 Vizsla este un câine energic, inteligent și iubitor. Acești patrupezi sunt pasionați de alergare, vânătoare și activități sportive, precum competițiile de agilitate sau frisbee-ul. Cu un temperament afectuos și o nevoie mare de exerciții, Vizsla este perfectă pentru oamenii activi care își petrec mult timp afară.
Speranța de viață-12-15 ani.

Alegeți cu încredere una dintre aceste rase pentru a avea un companion fidel și energic, care să vă însoțească în toate aventurile voastre!

Surse poze: Shutterstock, google, pexels.

Articole Similare

May

25

Boala sacilor anali la câini

Ce sunt sacii anali? Sacii anali sunt două pungi mici situate pe fiecare parte a anusului, la aproximativ 4 ore și 8 ore. Pereții sacului sunt căptușiți cu un număr mare de glande sebacee (sudoroare) care produc un lichid urât mirositor. Lichidul este stocat în sacii anali și apoi este eliberat printr-un mic canal sau canal care se deschide chiar în interiorul anusului. Sacii anali sunt denumiti în mod obișnuit glande anale. Sacii sunt prezenți atât la câinii masculi, cât și la femele.

May

09

Ce este giardia si cum se transmite

Giardia este un parazit al sistemului digestiv, mai precis al intestinului subtire. Exista foarte multe specii de Giardia cunoscute pana in prezent, cea mai importanta fiind Giardia intestinalis (sinonime: Giardia duodenalis, Giardia lamblia). Acest parazit se prezinta sub 2 forme.

May

03

Aveți grijă la supraalimentarea în timpul sărbătorilor pascale!

Cu sărbătorile pascale apropiindu-se, e important să avem în vedere și bunăstarea celor mici, adică animăluțele noastre de companie. În timp ce noi, oamenii, ne bucurăm de mese festive și dulciuri, trebuie să fim conștienți de faptul că animalele  nu trebuie să împartă tot ce punem pe masă.

Apr

11

 Alimente Interzise: Ce să Păstrezi Departe de Animalele Tale

1. Ciocolata: conține teobromină, care este toxică pentru câini și pisici. Consumul chiar și a unei cantități mici poate provoca vărsături, diaree și chiar afecțiuni grave ale inimii. Ciocolata neagră  conține cea mi mare cantitate de teobromină și este cea mai toxică. 2. Ceapă și Usturoi: Aceste legume conțin substanțe și anume compuși sulfurici care pot afecta celulele roșii din sângele animalelor, provocând anemie prin distrugerea hematiilor, methemoglobinemie, iritații gastrointestinale, cum ar fi vărsăturile și diareea, iar consumul unei cantități mari dă dificultăți de respirație și insuficiență renală. Atât ceapa cât și usturoiul, fie în formă crudă sau gătită, sunt periculoase pentru animalele de companie.

Mai multe sfaturi
NEWSLETTER

Inscriete la noutatile noastre

<